Spring naar de inhoud

About Me

Hallo, welkom op Doozo.be.

Mijn naam is Katrien Volcke. Dit is een website waar ik wil bloggen over alles dat te maken heeft met mijn visie op Fashion. Het was al jaren een droom van mij, om een echte fashion blog te starten. Vandaag is het eindelijk zo ver.

Waarom heb ik de naam Doozo.be gekozen? Dit is heel simpel, ik bestel bijna altijd mijn kleren online. Daarom noemen mijn buren me Katrien Box. Haha, en een Box in het Nederlands is een Doos. Maar Doos.be kon ik niet registeren, dus heb ik maar gekozen voor Doozo.be deze was wel nog vrij.

Dus hierbij wil ik jullie van harte welkom heten op Doozo.be! Ik koop mijn kleren en ik volg verschillende modebladen om zo met de nieuwe trends up-to-date te zijn. Mijn man Jean  heeft ook verschillende websites dus hij gaat mij helpen bij het opzetten van deze site.

Wat zouden jullie nog meer van mij willen weten?

Misschien wat mijn favoriete merken zijn? Mijn favoriete merk allertijden is Lebeau-Courally, ik vind de handtassen van hen echt prachtig. Mijn droom is om er ooit eentje te kopen, en ik hoop dat deze blog hierbij zal helpen. Maar daarnaast hou ik van Casual Chic. Kleren zoals River Woords, 7 for all mankind hebben wel altijd iets dat ik wil toevoegen aan mijn prachtige collectie.

Hopelijk binnenkort zal ik wat foto's uploaden van mijn prachtige kast.

Last but not least, als jullie mij willen contacteren kan dit altijd via de contact ons op de website!

Much Lovos,

Katrien