Spring naar de inhoud

Eerste Blog Post…

Wow, eindelijk het is zo ver.. Ik heb mijn eigen blog!

Woohoo, al die jaren heb ik ernaar verlangt om mijn eigen plekje op het internet te bemachtigen. Doozo.be is het geworden en ik ben er super blij om.

Mijn naam zoals jullie misschien al weten is Katrien. Ziezo, een leuke foto van mij! Zodat jullie toch weten wie deze blog aan het schrijven is.

Wat ik eigenlijk kwijt wou in mijn eerste blog post is, waarom ik over Fashion wil schrijven. Want dit moet toch een vraag zijn voor jullie, zeker voor de mensen die mij persoonlijk kennen.

In het dagelijks leven ben ik eerder verlegen, en durf ik niet echt mijn mening uiten zeker niet over onderwerpen zoals mode en fashion. Maar hier op deze blog, is dit allemaal een stuk makkelijker. Ik kan ook meer denken over wat ik zal neerpennen, en hierdoor heb ik altijd iets om terug te blikken hoe ik geschreven heb over verschillende onderwerpen. Ook hoe mijn smaak wijzigt over de jaren want dat is mij al meermaals overkomen dat ik vroeger iets ontzettende tof en leuk vond maar nu niet meer.

Een blog dat ik ontzettend graag lees is myfashdairy.com en hier heb ik veel inspiratie opgedaan over wat ik wel of niet leuk vind. Ik verschillende pinterests volg ik graag omdat het altijd makkelijk is om hier nieuwe ideëen op te doen.

Het is allemaal begonnen toen ik 35 werd, voordien was ik nooit echt geinteresseerd in alles wat met mode en fashion te maken had. Ik klede me gewoon hoe ik me voelde, maar had mij nog nooit echt verdiept in de studie ervan. Eerlijk gezegd, ik dacht zoals velen nu denken, het is allemaal zever van Italië. Daar hebben een paar mannen het voor het zeggen, en die bepalen wat nu mode is en wat niet.  Het is allemaal geldschepperij! Maar ik heb dan een boek gelezen over fashion in het engels.

Het boek: Deluxe, how luxury Lost It's Luster van Dana Thomas. Dit was het eerste boek dat ik over Fashion heb gelezen, en het raakte me ontzettend. Hierdoor is het allemaal begonnen.

In mijn volgende blogpost zal ik wat meer vertellen over de merken die ik echt fantastisch vind.

Hopelijk lezen jullie dan ook mee..

Tot gauw,

Groetjes

Katrien

en veel love!

xxxx