Spring naar de inhoud

Leukste Fashion Merken

Zoals je wel kon lezen in mijn about me pagina is het mijn droom om een Lebeau-Courally handtas te bezitten. Ik ben zelf afkomstig van West-Vlaanderen, en ik woon redelijk dicht bij Knokke. Waar er verschillende winkels zijn waar je deze handtassen kan kopen.

Bovendien hebben ze ook naast prachtige handtassen, ook jachtgeweren en horloges. Kijk zelf hieronder zijn een aantal voorbeelden van handtassen:

Lebeau-courally handtas roze
lebeau courally handtas
lebeau courally handtas leder mud
lebeau courally l'amazone big mud

Hopelijk kwijl je evenveel als ik als je naar deze beauty bags kijkt! Wees niet getreurt als er mannen ook deze post zouden lezen. Want het merk bestaat ook voor mannen! En die zijn ook super nice.

Hoe heb ik het merk Lebeau Courally leren kennen? Als je mijn About Me pagina hebt gelezen, dan weet je dat ik in West-Vlaanderen woon. Dus ik woon redelijk dicht bij de kust. Voor mij is het zo ontzettend makkelijk om naar de kust te gaan, en mijn favoriete plaats van uitstek is natuurlijk Knokke. Ik shop daar super graag, vroeger ging ik altijd naar Roeselare of Brugge maar ik ben uitgekeken op de winkels.

Twee zomers geleden was ik toevallig op bezoek in Knokke, en ik was verbaast hoeveel winkels ze daar niet hebben met leuke kleren. Ik dacht dat de beste plaatsen om kleren te vinden in West-Vlaanderen toch wel Brugge of Roeselare gingen zijn, maar ik had het verkeerd. Dus mijn gouden tip van deze blog post is, als je ooit op bezoek bent in Knokke, kijk eens naar de winkels die daar te vinden zijn. Je zal versteld staan van het ruime aanbod van shops die je daar kan vinden.

Oké nu weten jullie waarom ik graag in Knokke shop, maar nog altijd niet hoe het komt dat ik Lebeau Courally zo'n top merk vind. Het is allemaal vreemd begonnen, ik was buiten aan het kijken naar de etalage van de winkel, en opeens vroeg de verkoopster mij binnen. Ze was super vriendelijk en ik zei zelfs dat ik niets kon verooloven, maar dat maakte haar niets uit. Ze blijf hetzelfde vriendelijk en ik heb echt 1 uur met haar staan praten. Echt een super vrouw. Dit vindt ik nog eens sympatiek van een winkel dat ze zo mensen (want ik ben geen klant van hun) behandelen.

Voor degene die meer willen zien van Lebeau Courally, neem dan zeker een kijkje op de website van Scalini en hun Lebeau-Courally collectie.